Ga direct naar de inhoud.

Projecten van Waalpartners

Rotonde N211-Zwartendijk-Molenweg in Monster

De kruising Zwartendijk/Molenweg op de N211 in Monster is succesvol afgerond. Wie er langs reed, zag één groot bouwterrein. Op deze plek werd tot en met 2021 een turborotonde aangelegd. Voorafgaand aan de realisatie heeft Waalpartners in opdracht van provincie Zuid-Holland hard gewerkt aan het ontwerp en de civieltechnische voorbereidingen. In de uitvoering heeft Waalpartners samen met de provincie de realisatie van dit mooie project begeleid!

Lees meer: Rotonde N211-Zwartendijk-Molenweg in Monster

Zelling in Nieuwerkerk a/d IJssel

Aan de oevers van de Hollandsche IJssel aan de Groenendijk en Kortenoord verrijst een nieuwe woonbuurt met 60 woningen. Hiervoor wordt de voormalige bedrijfslocatie Zelling Onderneming in Nieuwerkerk aan den IJssel getransformeerd tot een bijzonder woon- en verblijfsgebied.

Lees meer: Zelling in Nieuwerkerk a/d IJssel

Passantenhaven stations Sassenheim

Met medefinanciering vanuit Holland Rijnland en de Provincie Zuid-Holland, legt de gemeente Teylingen een passantenhaven aan bij het Station Sassenheim. De passantenhaven completeert het recreatief transferium bij het station Sassenheim. Vanuit de passantenhaven, gelegen aan de Zandsloot, is sprake van een directe vaarverbinding naar de Kagerplassen.

Lees meer: Passantenhaven stations Sassenheim

Tender Realisatie Randweg Tricht

Voor de inschrijving op het project 'Realisatie Randweg Tricht' is Waalpartners door aannemersbedrijf Van Wijk Nieuwegein gevraagd om expertise in te brengen in de tenderfase.

Lees meer: Tender Realisatie Randweg Tricht

Revitalisering buitenruimte Station Rodenrijs

Station Rodenrijs is een belangrijk knooppunt voor het openbaar vervoer in en om Lansingerland. Diverse buslijnen van vervoermaatschappij RET en de drukke metrodienst tussen Den Haag en Rotterdam komen op dit station samen. Door een sterke toename van het aantal gebruikers gaat station Rodenrijs momenteel ten onder aan zijn eigen succes. Naast de vele gebruikers zijn er te weinig voorzieningen en is de ruimtelijke kwaliteit laag. Genoeg reden dus voor een herinrichting!

Lees meer: Revitalisering buitenruimte Station Rodenrijs

Nieuw Reijerwaard

Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van 96 hectare agro-logistiek bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard op voormalig land- en glastuinbouwgrond. De locatie bevindt zich in de gemeente Ridderkerk, in de oksel van de rijkswegen A15/A16. Er wordt op het bedrijventerrein ingezet op duurzame en innovatie ontwikkeling met goede ontsluiting op verschillende infrastructurele aansluitingen. Het terrein sluit aan op het bestaande bedrijventerrein van Barendrecht waar o.a. de groenteveiling The Greenery gevestigd is.

Lees meer: Nieuw Reijerwaard

Groot Onderhoud N489 Hoeksche Waard

Begin 2019 is Waalpartners benaderd door de BAM Wegen Regio West om het tenderteam te assisteren bij het verwerven van de opdracht voor voor het project 'Groot Onderhoud N489' in de Hoeksche Waard. De projectopgave betrof het vervangen van de bestaande verharding van de 5 kilometer lange weg en inpassen van 2 nieuwe rotondes in de bestaande situatie, uitgevraagd door provincie Zuid-Holland.

Lees meer: Groot Onderhoud N489 Hoeksche Waard

Bedrijventerrein Elsenbos in Naaldwijk

In Honselersdijk wordt bedrijventerrein Elsenbos ontwikkeld. De locatie ligt tegenover de woonboulevard van Naaldwijk aan de provinciale weg N213. Aanleiding voor het realiseren van het bedrijventerrein is de wijziging van de huidige ontsluiting van Van den Bos Flowerbulbs van de Dijkweg naar de bestaande rotonde Bosweg – Burgemeester Elsenweg (N213).

Lees meer: Bedrijventerrein Elsenbos in Naaldwijk

Kadastraal splitsen

Wilt u een deel van een kadastraal perceel verkopen? Dan kunt u het perceel vooraf door het Kadaster laten splitsen. Als een perceel voorlopig of definitief gesplitst moet worden verzorgt Waalpartners veelal in samenwerking met diverse notariskantoren waaronder Westport Notarissen het gehele proces om percelen te vormen bij het Kadaster.

Lees meer: Kadastraal splitsen

Haags Buiten

Op het terrein van het voormalig volkstuincomplex aan de Leyweg in Den Haag zal de woonwijk Haags Buiten ontwikkeld worden, een toekomstige woonwijk nabij het centrum met een duurzaam karakter.

Lees meer: Haags Buiten

Pagina nummers