Ga direct naar de inhoud.

Projecten van Waalpartners

Zelling in Nieuwerkerk a/d IJssel

Aan de oevers van de Hollandsche IJssel aan de Groenendijk en Kortenoord verrijst een nieuwe woonbuurt met 60 woningen. Hiervoor wordt de voormalige bedrijfslocatie Zelling Onderneming in Nieuwerkerk aan den IJssel getransformeerd tot een bijzonder woon- en verblijfsgebied.

Lees meer: Zelling in Nieuwerkerk a/d IJssel

Bedrijventerrein Elsenbos in Naaldwijk

In Honselersdijk wordt bedrijventerrein Elsenbos ontwikkeld. De locatie ligt tegenover de woonboulevard van Naaldwijk aan de provinciale weg N213. Aanleiding voor het realiseren van het bedrijventerrein is de wijziging van de huidige ontsluiting van Van den Bos Flowerbulbs van de Dijkweg naar de bestaande rotonde Bosweg – Burgemeester Elsenweg (N213).

Lees meer: Bedrijventerrein Elsenbos in Naaldwijk

Kadastraal splitsen

Wilt u een deel van een kadastraal perceel verkopen? Dan kunt u het perceel vooraf door het Kadaster laten splitsen. Als een perceel voorlopig of definitief gesplitst moet worden verzorgt Waalpartners veelal in samenwerking met diverse notariskantoren waaronder Westport Notarissen het gehele proces om percelen te vormen bij het Kadaster.

Lees meer: Kadastraal splitsen

Haags Buiten

Op het terrein van het voormalig volkstuincomplex aan de Leyweg in Den Haag zal de woonwijk Haags Buiten ontwikkeld worden, een toekomstige woonwijk nabij het centrum met een duurzaam karakter.

Lees meer: Haags Buiten

SDU-locatie Binckhorst

Waalpartners ondersteunt Binck Zuid bij de civieltechnische engineering van de ontwikkeling van Binck Eiland in Den Haag. Op de locatie van het voormalige SDU uitgevers worden ca. 48 grondgebonden woningen en 170 appartementen gerealiseerd.

Lees meer: SDU-locatie Binckhorst

Civieltechnische projectleiding Project Locatie Valkenburg

In opdracht van Project Locatie Valkenburg verzorgt Waalpartners sinds medio 2011 de civieltechnische projectleiding binnen het projectbureau in het kader van de ontwikkeling van voormalig Vliegkamp Valkenburg.

Lees meer: Civieltechnische projectleiding Project Locatie Valkenburg

Bouw en Woonrijp maken De Horn te Rijnsburg

Waalpartners ondersteunt sinds 2016 gemeente Katwijk bij het bouw- en woonrijp maken van bouwplan De Horn te Rijnsburg. Op deze locatie wordt de komende jaren nieuwbouw gerealiseerd door BPD.

Lees meer: Bouw en Woonrijp maken De Horn te Rijnsburg

Hefkwartier

Op de Kop van Zuid in Rotterdam worden door Dura Vermeer en AM 135 eengezinswoningen en 120 appartementen ontwikkeld. Waalpartners verzorgt hier de volledige civieltechnische voorbereiding en -begeleiding van de uitvoering.

Lees meer: Hefkwartier

Poelzone

Waalpartners heeft de engineering verzorgt voor de realisatie van een uniek natuurgebied tussen Monster en 's-Gravenzande.

Lees meer: Poelzone

Woningbouwlocatie Woerdblok in Naaldwijk

Vanaf de start van het project in 2002 is Waalpartners actief met het civieltechnisch projectmanagement, de technische engineering en uitvoeringsbegeleiding voor deze woningbouwlocatie van 36 hectare inclusief de aansluitende infrastructuur zijnde een rotonde, T-kruising en externe persleiding.

Lees meer: Woningbouwlocatie Woerdblok in Naaldwijk

Pagina nummers