Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Waalpartners op Nationale KlimaatExpo 2023

Waalpartners is één van de exposanten op de Nationale KlimaatExpo op 19 en 20 april in Houten (Utrecht). Op de beurs zijn presentaties over klimaatadaptieve maatregelen, een biodiverse stad en leefomgeving. Bedrijven demonstreren hun innovatieve oplossingen en technologieën, zodat je deze kennis kunt gebruiken om de infrastructuur en stedelijke omgevingen van de toekomst te creëren.

Lees meer: Waalpartners op Nationale KlimaatExpo 2023

Bedrijvendag Haagse Hogeschool

Dinsdag 14 maart 2023 staan collega's Bart van Koppen en Jan-Peter Schipper op de bedrijvendag op de Haagse Hogeschool. Zij zullen alle studenten met veel plezier te woord staan en ons bijzondere vakgebied van de Civiele Techniek laten zien d.m.v. tekeningen, beeldmateriaal en natuurlijk hun enthousiaste verhaal.

Lees meer: Bedrijvendag Haagse Hogeschool

Jubilarissen Waalpartners

Afgelopen periode hebben we 3 jubilarissen gehad bij Waalpartners, die wij onlangs in het zonnetje hebben gezet.

Lees meer: Jubilarissen Waalpartners

Waalpartners ondertekent raamovereenkomst Gemeente Westland

Waalpartners verzorgt de komende jaren de civieltechnische advies- en ingenieursdiensten voor gemeente Westland. Op 14 februari 2023 zette Mike van Uffelen zijn handtekening onder de overeenkomst. Het officiële moment was de afsluiting van een succesvolle aanbestedingsprocedure. Deze procedure bestond in hoofdlijnen uit het schrijven van een uitgebreid Plan van Aanpak en het verzorgen van een pitch voor de beoordelingscommissie. Zowel het Plan van Aanpak als de pitchvan Waalpartners zijn door gemeente Westland als zeer goed beoordeeld.

Lees meer: Waalpartners ondertekent raamovereenkomst Gemeente Westland

Geotechnisch specialisme in eigen huis (3)

Waalpartners heeft sinds 8 maanden in eigen huis de beschikking over geotechnisch specialisme. In een drieluik van korte artikelen belichten we de komende weken enkele aspecten van het mooie en waardevolle vakgebied geotechniek in de dagelijkse praktijk van onze projecten. Deel 3: Constructieve geotechniek langs het water.

Lees meer: Geotechnisch specialisme in eigen huis (3)

Geotechnisch specialisme in eigen huis (2)

Waalpartners heeft sinds 8 maanden in eigen huis de beschikking over geotechnisch specialisme. In een drieluik van korte artikelen belichten we de komende weken enkele aspecten van het mooie en waardevolle vakgebied geotechniek in de dagelijkse praktijk van onze projecten. Deel 2: Constructieve geotechniek!

Lees meer: Geotechnisch specialisme in eigen huis (2)

Geotechnisch specialisme in eigen huis (1)

Waalpartners heeft sinds 8 maanden in eigen huis de beschikking over geotechnisch specialisme. In een drieluik van korte artikelen belichten we de komende weken enkele aspecten van het mooie en waardevolle vakgebied geotechniek in de dagelijkse praktijk van onze projecten. Deel 1: De geotechnische scan!

Lees meer: Geotechnisch specialisme in eigen huis (1)

Waalpartners gaat Vitaal!

Eind 2020 hebben wij voor onze medewerkers een sportkledinglijn gelanceerd volledig in de stijl van Waalpartners. Onze collega’s hadden een ruime keuze uit kleding voor onder andere wielrennen, bootcampen, hardlopen of wandelen. Voor ieder wat wils dus!

Lees meer: Waalpartners gaat Vitaal!

Laatste deel buscorridor N207 opgeleverd

De N207 is de langste provinciale weg van Zuid-Holland. De weg loopt van Hillegom tot Bergambacht. Het is een drukbereden route met een belangrijke functie in de ontsluiting van de regio. Om de doorstroming en leefbaarheid op deze weg te verbeteren hebben provincie Zuid-Holland en de betrokken gemeenten de ‘Corridorstudie N207’ laten uitvoeren.

Lees meer: Laatste deel buscorridor N207 opgeleverd

De Indische Buurt in Vlaardingen: Pim en Carolina nemen je mee!

Werkvoorbereider Pim is één van de collega's die meewerkt aan het project 'Herinrichting Indische Buurt' in Vlaardingen. De riolering in deze wijk is aan het einde van zijn levensduur en moet dus vervangen worden. Dat betekent dat in de hele wijk de straat open moet. Naderhand wordt ook de volledige openbare ruimte vernieuwd. Een flinke klus, die dan ook enkele jaren gaat duren. Pim bracht een bezoek aan de projectlocatie en vertelde collega-werkvoorbereider Carolina welke werkzaamheden precies plaatsvinden.

Lees meer: De Indische Buurt in Vlaardingen: Pim en Carolina nemen je mee!

Pagina nummers