Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Geotechnisch specialisme in eigen huis (3)

Waalpartners heeft sinds 8 maanden in eigen huis de beschikking over geotechnisch specialisme. In een vierluik van korte artikelen belichten we de komende weken enkele aspecten van het mooie en waardevolle vakgebied geotechniek in de dagelijkse praktijk van onze projecten. Deel 3: Constructieve geotechniek langs het water.

Lees meer: Geotechnisch specialisme in eigen huis (3)

Geotechnisch specialisme in eigen huis (2)

Waalpartners heeft sinds 8 maanden in eigen huis de beschikking over geotechnisch specialisme. In een vierluik van korte artikelen belichten we de komende weken enkele aspecten van het mooie en waardevolle vakgebied geotechniek in de dagelijkse praktijk van onze projecten. Deel 2: Constructieve geotechniek!

Lees meer: Geotechnisch specialisme in eigen huis (2)

Geotechnisch specialisme in eigen huis (1)

Waalpartners heeft sinds 8 maanden in eigen huis de beschikking over geotechnisch specialisme. In een vierluik van korte artikelen belichten we de komende weken enkele aspecten van het mooie en waardevolle vakgebied geotechniek in de dagelijkse praktijk van onze projecten. Deel 1: De geotechnische scan!

Lees meer: Geotechnisch specialisme in eigen huis (1)

Waalpartners gaat Vitaal!

Eind 2020 hebben wij voor onze medewerkers een sportkledinglijn gelanceerd volledig in de stijl van Waalpartners. Onze collega’s hadden een ruime keuze uit kleding voor onder andere wielrennen, bootcampen, hardlopen of wandelen. Voor ieder wat wils dus!

Lees meer: Waalpartners gaat Vitaal!

Laatste deel buscorridor N207 opgeleverd

De N207 is de langste provinciale weg van Zuid-Holland. De weg loopt van Hillegom tot Bergambacht. Het is een drukbereden route met een belangrijke functie in de ontsluiting van de regio. Om de doorstroming en leefbaarheid op deze weg te verbeteren hebben provincie Zuid-Holland en de betrokken gemeenten de ‘Corridorstudie N207’ laten uitvoeren.

Lees meer: Laatste deel buscorridor N207 opgeleverd

De Indische Buurt in Vlaardingen: Pim en Carolina nemen je mee!

Werkvoorbereider Pim is één van de collega's die meewerkt aan het project 'Herinrichting Indische Buurt' in Vlaardingen. De riolering in deze wijk is aan het einde van zijn levensduur en moet dus vervangen worden. Dat betekent dat in de hele wijk de straat open moet. Naderhand wordt ook de volledige openbare ruimte vernieuwd. Een flinke klus, die dan ook enkele jaren gaat duren. Pim bracht een bezoek aan de projectlocatie en vertelde collega-werkvoorbereider Carolina welke werkzaamheden precies plaatsvinden.

Lees meer: De Indische Buurt in Vlaardingen: Pim en Carolina nemen je mee!

Bereikbaar Haaglanden en Rijnland

Waalpartners was een van de eerste convenantpartners die ‘ja’ zei tegen Bereikbaar Haaglanden en Rijnland. En gelukkig groeit deze club! Iedereen wil slim en efficiënt werken en bereikbaar zijn voor klanten, leveranciers en medewerkers. Juist nu zul je als werkgever serieus werk moeten maken van je mobiliteitsbeleid.

Lees meer: Bereikbaar Haaglanden en Rijnland

Kick-off WaalVitaal

KICK-OFF WAALVITAAL! Met het voorjaar nu echt in aantocht gaat Waalpartners vitaal! #waalvitaal. Onder het genot van een lekkere smoothie hebben alle collega’s een sportkledingpakket naar keuze uitgereikt gekregen.

Lees meer: Kick-off WaalVitaal

Online workshop: Ruimtelijke Ontwikkeling

Donderdag 21 januari 2021 was een bijzondere online editie van de jaarlijkse workshop Ruimtelijke Ontwikkeling. Centraal stond de ontwikkeling van het Floragebied in Naaldwijk. Als onderdeel van het uitgebreide participatietraject zijn leden van VNO-NCW Westland-Delfland en gemeente Westland in 8 groepen online in discussie gegaan over diverse thema’s. En dat werkte verrassend goed!

Lees meer: Online workshop: Ruimtelijke Ontwikkeling

Aanleg turborotonde Zwartendijk-Molenweg-N211 te Monster

De kruising Zwartendijk/Molenweg op de N211 in Monster is momenteel het decor van wegwerkzaamheden. Wie er langs rijdt, ziet één groot bouwterrein. Op deze plek wordt tot en met mei 2021 een turborotonde aangelegd. Voorafgaand aan de realisatie heeft Waalpartners in opdracht van provincie Zuid-Holland hard gewerkt aan het ontwerp en de civieltechnische voorbereidingen. In de uitvoering begeleidt Waalpartners samen met de provincie de realisatie van dit mooie project!

Lees meer: Aanleg turborotonde Zwartendijk-Molenweg-N211 te Monster

Pagina nummers