Ga direct naar de inhoud.

Vacature: Directievoerder/ Senior Toezichthouder

In het uitvoeringsproces van civieltechnische werken spelen vele belangen. Zie jij het als een uitdaging om tijdens de uitvoering de balans tussen de belangen te bewaren? Wij zijn op zoek naar een directievoerder/senior toezichthouder voor civieltechnische werken. Je wordt ingezet op projecten conform de RAW-systematiek, maar ook op projecten waarbij je als contractmanager UAV-gc fungeert. Heb jij de kennis en ervaring maar ook de communicatieve vaardigheden om het uitvoeringsproces te beheersen? En heb je affiniteit en ervaring met SCB? Dan zoeken wij jou!

Wij werken samen, in o.a. raamcontracten, met diverse gemeentes in de randstad en daar omheen. Het verduurzamen en reconstrueren van woonwijken, reconstructies of aanleg van gebiedsontsluitingswegen en het opstellen van fiets-veilig-plannen zijn voorbeelden van de opgaven. Met een enthousiast team van collega’s maken we mooie projecten!

OMSCHRIJVING VAN JE ROL BIJ WAALPARTNERS:

Als directievoerder ben je verantwoordelijk voor het bewaken en managen van de (project)beheersaspecten bij de uitvoering van traditionele RAW-bestekken. Bij UAV-gc projecten word je ingezet als contractmanager ten behoeve van Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB).

WAT VERWACHTEN WIJ?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Kennis en ervaring om complexe en integrale projecten te doorzien en te begeleiden.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Persoonlijke kenmerken: collegiaal, grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en discipline, omgevingsgericht, integer, organiserend vermogen, kwaliteits- en resultaatgericht, besluitvaardig. 

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een dynamische projectomgeving met uitdagende projecten, werk je samen met collega's die zichzelf zien als persoonlijk, betrouwbaar en betrokken bij projecten maar zeker ook naar elkaar. Deze kernkwaliteiten vormen de fundering voor het goede werkklimaat van Waalpartners. Natuurlijk is dit werkklimaat alleen mogelijk met:

  • Budget voor ontwikkeling.
  • Flexibiliteit in arbeidstijden.
  • Goede pensioenregeling.
  • Resultaatsafhankelijke winstdeling.
  • Marktconform salaris met perspectief, afgestemd op jouw ontwikkeling. 
  • Diverse mobiliteitsopties.

Naast werken vinden we het belangrijk dat we ook ontspanning faciliteren. Zo organiseren we vaak evenementen met elkaar. Hierbij worden ook partners en kinderen regelmatig betrokken.

Wil jij als Directievoerder/Senior Toezichthouder aan de slag bij Waalpartners? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan jps@waalpartners.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel, app of mail naar Jan-Peter Schipper 06 10 93 18 87 of (0174) 62 77 91

« terug