Ga direct naar de inhoud.

Vacature: Stagiair(e) Civiele techniek

Ben je op zoek naar een stageplaats om je te bekwamen in civiele techniek? Dan komen wij graag met je in contact. 

Als middelgroot civiel ingenieursbureau werken wij aan uitdagende projecten voor een brede groep opdrachtgevers, van gemeenten en provincies tot ontwikkelaars en aannemers. Als stagiair(e) biedt Waalpartners je de mogelijkheid om kennis te maken met een breed scala aan facetten van civiele techniek. Een stage bij Waalpartners is dan ook een opmaat naar een succesvolle carrière in ons mooie vakgebied.

Waalpartners hecht veel waarde aan een samenwerking met het onderwijs. Wij werken dan ook goed samen met opleidingsinstituten in de nabije omgeving. Onder meer de Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam, Mondriaan Collega Infra plaatsen met grote regelmaat stagiair(e)s bij Waalpartners. Stage lopen bij Waalpartners betekent meewerken aan boeiende projecten én echt iets leren dankzij onze intensieve begeleiding. Waalpartners is een  erkend leerbedrijf.

Wil jij als stagiaire aan de slag bij Waalpartners? Stuur dan je motivatiebrief en CV vandaag nog per e-mail aan jps@waalpartners.nl. Heb je nog vragen over een stageplek bij Waalpartners? Bel dan naar Jan-Peter Schipper, telefoon 0174 - 62 77 91.

Download hier de PDF versie van deze vacature.

« terug