Ga direct naar de inhoud.

Vacature: Toezichthouder (ook voor ZZP'ers)

In het uitvoeringsproces van civieltechnische werken spelen vele belangen. Zie jij het als een uitdaging om tijdens de uitvoering de balans tussen de belangen te bewaren? Wij zijn op zoek naar een toezichthouder voor civieltechnische werken. Heb jij de kennis en ervaring maar ook de communicatieve vaardigheden om het uitvoeringsproces te beheersen? Dan zoeken wij jou!

Wij werken samen, in o.a. raamcontracten, met diverse gemeentes in de Randstad en daar omheen. Het verduurzamen en reconstrueren van woonwijken, reconstructies of aanleg van gebiedsontsluitingswegen en het opstellen van fiets-veilig-plannen zijn voorbeelden van de opgaven.

Met een enthousiast team van collega’s maken we mooie projecten!

OMSCHRIJVING VAN JE ROL BIJ WAALPARTNERS:

Onze toezichthouders zijn verantwoordelijk voor het toezien op, het controleren en vastleggen van de werkzaamheden van de aannemer. Dit geldt zowel voor traditionele als voor moderne contractvormen.

LET OP: Ben jij ZZP'er en ben je 16 tot 20 uur per week beschikbaar? Ook dan zijn wij op~zoek naar jou!

WAT VERWACHTEN WIJ?

  • HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante ervaring in de civiele techniek.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. 
  • Persoonlijke kenmerken: collegiaal, verantwoordelijkheidsgevoel en discipline, omgevingsgericht, integer, kwaliteits- en resultaatgericht, besluitvaardig. 

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een dynamische projectomgeving met uitdagende projecten, werk je samen met collega's die zichzelf zien als persoonlijk, betrouwbaar en betrokken bij projecten maar zeker ook naar elkaar. Deze kernkwaliteiten vormen de fundering voor het goede werkklimaat van Waalpartners. Natuurlijk is dit werkklimaat alleen mogelijk met:

  • Budget voor ontwikkeling.
  • Flexibiliteit in arbeidstijden.
  • Goede pensioenregeling.
  • Resultaatsafhankelijke winstdeling.
  • Marktconform salaris met perspectief, afgestemd op jouw ontwikkeling. 
  • Diverse mobiliteitsopties.

Naast werken vinden we het belangrijk dat we ook ontspanning faciliteren. Zo organiseren we vaak evenementen met elkaar. Hierbij worden ook partners en kinderen regelmatig betrokken.

Wil jij als Toezichthouder aan de slag bij Waalpartners? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan jps@waalpartners.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel, app of mail naar Jan-Peter Schipper 06-10931887 of 0174-627791.

« terug