Ga direct naar de inhoud.

Werken bij Waalpartners

Building Your Future bij Waalpartners?

In civieltechnische projecten komen tal van disciplines samen. Dat maakt het ook tot zo'n boeiend werkterrein. Zeker bij een bureau als Waalpartners: bij ons vind je al die verschillende specialisten onder één dak. Dat betekent dat we onze opdrachtgevers op een breder terrein van dienst zijn. En dat we vanaf het allereerste advies tot en met beheer & onderhoud betrokken blijven bij projecten.

Het zijn niet de minste projecten waar we met een team van circa 60 betrokken professionals aan werken. Waalpartners is voor gemeenten, provincies en grote aannemers in west-Nederland een bekende naam. Eén die je tegenkomt bij veel projecten. Met onze integrale en multidisciplinaire aanpak kunnen we ook grote of complexe projecten aan, eventueel in samenwerking met onze eigen partners. Ons werkterrein is breed, de vraagstukken die we krijgen vaak complex. Ga er maar aan staan. Want onze medewerkers nemen geen genoegen met de eerste de beste oplossing, maar met het optimale resultaat.

Door de groei van Waalpartners krijg je alle kansen. Als je ambitieus bent, kwaliteit hebt en niet bang bent om initiatief te nemen, heten we je welkom. Check hierboven de vacatures of informeer vrijblijvend welke mogelijkheden er zijn.