Ga direct naar de inhoud.

Vacature: Projectleider Gemeentelijke markt

De gemeente heeft een uitdagende opgave en uitgerekend jij hebt de kwalificaties om zo’n project tot een goed einde te brengen! Bij ons maak je je ambities waar! Wij zijn op zoek naar een projectleider voor de gemeentelijke markt. Weet jij de opdrachtgever te ontzorgen en de verschillende beheerdisciplines binnen de gemeente te enthousiasmeren? Heb jij een gevoel voor commerciële kansen in deze markt? Dan zoeken wij jou!

Wij werken samen, in o.a. raamcontracten, met diverse gemeentes in de randstad en daar omheen. Het verduurzamen en reconstrueren van woonwijken, reconstructies of aanleg van gebiedsontsluitingswegen en het opstellen van fiets-veilig-plannen zijn voorbeelden van de opgaven. Met een enthousiast team van collega’s maken we mooie projecten!

OMSCHRIJVING VAN JE ROL BIJ WAALPARTNERS:

Onze projectleiders zijn verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van een project. Vanaf het offertetraject tot aan de afronding van het project, stem je voortdurend het proces en de resultaten af met de opdrachtgever. Dit doe je samen met je collega’s in het projectteam. Je bent je bewust van de belangen van betrokken partijen, je zoekt naar het creëren van meerwaarde en handelt hiernaar. Als projectleider lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van zowel medewerkers als de organisatie.

WAT VERWACHTEN WIJ?

 • Kennis om gemeentelijke projecten te doorzien en te begeleiden. 
 • Commercieel inzicht met een actuele kennis van de markt, ontwikkelingen en trends is een pré.
 • HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante ervaring
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. 
 • Persoonlijke kenmerken: collegiaal, verantwoordelijkheidsgevoel en discipline, contracterend vermogen, kwaliteitsgericht, probleem-analytisch, resultaatgericht en besluitvaardig. 

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een dynamische projectomgeving met uitdagende projecten, werk je samen met collega's die zichzelf zien als persoonlijk, betrouwbaar en betrokken bij projecten maar zeker ook naar elkaar. Deze kernkwaliteiten vormen de fundering voor het goede werkklimaat van Waalpartners. Natuurlijk is dit werkklimaat alleen mogelijk met:

 • Budget voor ontwikkeling.
 • Flexibiliteit in arbeidstijden.
 • Goede pensioenregeling.
 • Resultaatsafhankelijke winstdeling.
 • Marktconform salaris met perspectief, afgestemd op jouw ontwikkeling. 
 • Diverse mobiliteitsopties.

Naast werken vinden we het belangrijk dat we ook ontspanning faciliteren. Zo organiseren we vaak evenementen met elkaar. Hierbij worden ook partners en kinderen regelmatig betrokken.

Wil jij als Projectleider Gemeentelijke markt aan de slag bij Waalpartners? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan jps@waalpartners.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel, app of mail naar Jan-Peter Schipper 06-10931887 of 0174-627791.

« terug