Ga direct naar de inhoud.

Projecten van Waalpartners

Nieuw Reijerwaard

Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard is voornemens om bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard op voormalig land- en glastuinbouwgrond te ontwikkelen. De locatie bevindt zich in de gemeente Ridderkerk, in de oksel van de A15/A16.

Lees meer: Nieuw Reijerwaard

Oostelijke Randweg De Lier

Voor gemeente Westland verzorgt Waalpartners sinds 2016 de totale voorbereiding van de aanleg van de nieuwe Oostelijke Randweg te De Lier. Van het inventariseren en het uitvoeren onderzoeken tot aan het civieltechnisch uitwerken van het DO, het opstellen van het RAW-bestek en het verzorgen van de aanbestedingsprocedure.

Lees meer: Oostelijke Randweg De Lier

P+R busstation Heinenoord

Provincie Zuid-Holland wil een definitieve P+R locatie realiseren grenzend aan het busstation Heinenoord. Waalpartners is, binnen de combinatie 3P, gevraagd hiervoor de civieltechnische uitwerking te verzorgen.

Lees meer: P+R busstation Heinenoord

Groot Onderhoud N467B

Voor Provincie Zuid-Holland verzorgt Waalpartners, onder de vlag van combinatie 3P, de volledige civieltechnische engineering en uitvoeringsbegeleiding van het groot onderhoud N467b tussen Naaldwijk en 's-Gravenzande.

Lees meer: Groot Onderhoud N467B

HOV-Teylingen

De busverbinding Noordwijk – Schiphol wordt omgevormd tot een hoogwaardige busverbinding. Hoogwaardig wil in dit geval zeggen: snel, comfortabel, frequent en betrouwbaar openbaar vervoer. Waalpartners mag voor dit project de civieltechnische voorbereiding verzorgen.

Lees meer: HOV-Teylingen

Knooppunt Voorschoten

Waalpartners verzorgt voor de gemeente Voorschoten het verkeerstechnisch ontwerp alsmede de contractvorming en aanbestedingsbegeleiding ten behoeve van een verbeterde doorstroming door het centrum van Voorschoten.

Lees meer: Knooppunt Voorschoten

N207 buscorridor

Provincie Zuid-Holland heeft als doel gesteld de doorstroming op de corridor N207 Alphen aan den Rijn - Schiphol te verbeteren.

Lees meer: N207 buscorridor

Inpassingsvisie Verlengde Bentwoudlaan en N209 Hazerswoude-Dorp

Voor Provincie Zuid-Holland werkt Waalpartners samen met Mobycon, binnen combinatie 3P, aan een inpassingsvisie voor de nieuwe Verlengde Bentwoudlaan bij Waddinxveen en aan een verkenning naar een verbetermaatregel voor de bestaande N209 bij Hazerswoude-Dorp. Een zeer uitdagende klus waarbij ruimtelijke kwaliteit van groot belang is.

Lees meer: Inpassingsvisie Verlengde Bentwoudlaan en N209 Hazerswoude-Dorp

Hondenbotrotonde A20 afrit 7

Doorstroming van het verkeer bij afrit 7 van de A20 bij Maasland en Maassluis.

Lees meer: Hondenbotrotonde A20 afrit 7

Turborotonde Wateringveldse Polder - N222

Het opstellen van het verkeerstechnisch ontwerp, gevolgd door de volledige engineering van een zwaar verkeersbrug en een rotonde gefundeerd op EPS met geïntegreerd een lichtgewicht fietstunnel.

Lees meer: Turborotonde Wateringveldse Polder - N222

Pagina nummers