Ga direct naar de inhoud.

Waalpartners ondertekent raamovereenkomst gemeente Westland

Waalpartners verzorgt de komende jaren de civieltechnische advies- en ingenieursdiensten voor gemeente Westland. Op 1 maart 2019 zette algemeen directeur Eric Bom en raamcontractmanager Erik van der Aart hun handtekening onder de overeenkomst. Het officiële moment was de afsluiting van een succesvolle aanbestedingsprocedure. Deze procedure bestond in hoofdlijnen uit het schrijven van een uitgebreid Plan van Aanpak en het verzorgen van een presentatie voor de beoordelingscommissie. Zowel het Plan van Aanpak als de presentatie van Waalpartners zijn door gemeente Westland als zeer goed beoordeeld.

Algemeen directeur Eric Bom reageerde na afloop van de ondertekening verheugd: “Natuurlijk zijn we trots om geselecteerd te worden voor deze raamovereenkomst. Westland is onze thuisbasis en vanzelfsprekend daarmee een vertrouwde omgeving. Dit gaf ons echter nog geen enkele garantie op succes. Ik ben dan ook bijzonder blij dat we met een goed verhaal en een pakkende presentatie onze meerwaarde hebben kunnen aantonen. We zullen ons de komende jaren maximaal inzetten om gemeente Westland te ondersteunen in hun werk!”.

De raamovereenkomst voor advies- en ingenieursdiensten voor gemeente Westland heeft een doorlooptijd van 2 jaar met een optionele verlenging met nog eens 2 jaar. De opdrachten worden verdeeld over 4 geselecteerde contractpartners.

« terug