Ga direct naar de inhoud.

Bedrijventerrein Elsenbos te Naaldwijk

Opdrachtgever: Elsenbos B.V.
Uitvoeringsperiode: 2017 - heden

In Honselersdijk wordt bedrijventerrein Elsenbos ontwikkeld. De locatie ligt tegenover de woonboulevard van Naaldwijk aan de provinciale weg N213. Aanleiding voor het realiseren van het bedrijventerrein is de wijziging van de huidige ontsluiting van Van den Bos Flowerbulbs van de Dijkweg naar de bestaande rotonde Bosweg – Burgemeester Elsenweg (N213).

Op de rotonde zal een extra vierde tak (inclusief fietstunnel) gerealiseerd worden in opdracht van de Provincie Zuid-Holland zodat bedrijventerrein Elsenbos hier op aan kan sluiten. Ook voor dit project heeft Waalpartners de ontwerpuitwerking verzorgd voor aannemer VoGel. Hiermee sluiten beide projecten goed op elkaar aan.

Om de bedrijfsontsluiting te kunnen realiseren is een bestaande kas in 2018 gesloopt en daardoor ontstaat er ruimte voor de ontwikkeling van diverse bedrijven. 

Waalpartners verzorgt de civieltechnische engineering en uitvoeringsbegeleiding van deze bedrijfsterreinontwikkeling. Dit gaat om voorbelastingen, bouw- en woonrijp maken van het terrein en de nieuwe ontsluiting van Van den Bos Flowerbulbs.

Het nieuwe bedrijfsterrein is inmiddels in ontwikkeling waarbij bedrijvigheid ter ondersteuning aan de Greenport Westland zich hier zal vestigen.

« terug