Ga direct naar de inhoud.

Waalpartners kiest voor groene stroom

Ook al is het jaar pas net begonnen, 2020 wordt sowieso een groen jaar voor Waalpartners. Door over te gaan op het gebruik van groene Nederlandse windstroom verkleinen wij onze CO2-footprint jaarlijks met circa 80 ton CO2.

Waalpartners is per 1 januari 2020 overgaan op het gebruik van groene Nederlandse windstroom. Hierdoor verkleinen wij onze CO2-Footprint voor 2020 aanzienlijk. Met de CO2-prestatieladder certificering als hulpmiddel dragen wij ook bij aan de landelijke ambities om de uitstoot van CO2 te verminderen. Niet alleen voor de eigen bedrijfsvoering stelt Waalpartners duurzame ambities. Ook voor haar opdrachtgevers heeft Waalpartners de kennis in huis te adviseren bij het realiseren van duurzame GWW-projecten.

Benieuwd hoe Waalpartners in opdracht van BAM Infra heeft meegewerkt aan het realiseren van duurzame oplossingen op het project 'N211 geeft Energie'? Bekijk het artikel over de eerste CO2-negatieve weg van Nederland op onze website: https://www.waalpartners.nl/nieuws/n211c-geeft-energie-de-eerste-co2-negatieve-weg

« terug