Ga direct naar de inhoud.

Korte terugblik op 2015

Het jaar 2015 was voor Waalpartners een productief en dynamisch jaar. Het eerste volle jaar als Waalpartners civil engineering! We hebben veel mooie projecten gerealiseerd in zowel voorbereiding als uitvoering.Ook hebben we een aantal inspirerende workshops gehouden in ons kantoor aan de Zuidweg in Naaldwijk, een nieuwe bedrijfsbrochure uitgegeven en een groot aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.

Herinrichting van Laan 1940 - 1945 in Maassluis

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij uitgebreid stil gestaan bij de realisatie van dit mooie project voor gemeente Maassluis. Uitvoering ‘in halftime’ met een eindresultaat waar alle betrokken partijen trots op mogen zijn. Als Waalpartners zijn we dat zeker en we bedanken dan ook een ieder die zich hiervoor heeft ingezet.

Wilt u van onze ervaring gebruik maken en uw project ook in halftime uitvoeren? Neem dan contact met ons op! 

Rotonde Wateringveldse Polder op lichtgewicht ondergrond

In de Veilingroute (N222) is ter hoogte van Kwintsheul een unieke turborotonde gerealiseerd. Veel ontwerpuitdagingen kwamen hier in een beperkte ruimte bij elkaar: het overbruggen van bijna zes meter hoogteverschil op een slappe ondergrond door het aanbrengen van zo’n 30.000 m3 EPS (piepschuim), het aanleggen van een nieuwe verkeersbrug in de N222 en het integreren van een plaatstalen fietstunnel als onderdeel van de recreatieve fietsverbinding tussen de kust en Midden-Delfland. Al met al een fantastisch project wat tot stand is gekomen door een uitstekende samenwerking met alle betrokken partijen.

Voor een uitgebreide toelichting op het project verwijzen wij graag naar het artikel in het vakblad Civiele Techniek. Wilt u gebruik maken van onze expertise? Neem contact met ons op, want wij staat uiteraard ook voor u klaar!

Jubilarissen in het zonnetje

Maar liefst veertien (!) collega’s hebben het afgelopen jaar bij Waalpartners hun jubileum gevierd. Stuk voor stuk collega’s die terug kunnen kijken op een langdurig dienstverband. Dat dit veel zegt over de onderlinge sfeer binnen Waalpartners mag duidelijk zijn. Als ingenieursbureau hechten we hier dan ook veel belang aan. Vertrouwde aanspreekpunten die de weg weten binnen Waalpartners en de omgeving waarin wij ons begeven.

Wil je ook graag een langdurige relatie met ons aangaan of weet je iemand die een leuke uitdagende baan zoekt? Kijk dan op onze site voor onze openstaande vacatures of neem contact met ons op.

Nieuwe brochure Waalpartners

Vanaf oktober 2015 beschikt Waalpartners weer over een geactualiseerde bedrijfsbrochure. Met onder andere een mooi overzicht van de markten waarbinnen wij als ingenieursbureau opereren. De brochure brengen we graag nogmaals onder uw aandacht en kunt u hier digitaal bekijken

Wilt u een exemplaar per post ontvangen? Neem contact met ons op en we sturen u met veel plezier één of meerdere exemplaren toe. 

Inspirerende workshops aan de Zuidweg

Op 7 september 2015 was Waalpartners gastheer voor de eerste regionale bijeenkomst voor leden van MKB Infra. De goedbezochte bijeenkomst stond in het teken van samenwerking in de publiek-private sfeer. Na opening door de voorzitter van MKB Infra Daan Stuit is er een excursie per boot door de Poelzone georganiseerd. De boeiende bijeenkomst werd afgesloten met een politiek café met tweede kamerlid Carola Schouten (ChristenUnie), Peter Ouwendijk (wethouder gemeente Westland) en Hans Middendorp (lid dagelijks bestuur Hoogheemraadschap van Delfland).

In 2015 was Waalpartners ook twee maal gastheer voor de workshop Ruimtelijke Ordening met leden van VNO-NCW Westland–Delfland en medewerkers van gemeente Westland. De workshop van 4 juni jl. stond in het teken van Lean werken en de ontwikkeling van 3D-Printing. Op 19 november jl. ging het over vernieuwing in de bouwsector. Hierbij werd ingegaan op vereenvoudiging van gemeentelijke regels, innovatief opdrachtgeverschap en mogelijke ondersteuning door de Bouwcampus. De middag werd afgesloten door Raymond Hannes die op een inspirerende wijze zijn kijk gaf op ontwikkelingen binnen de bouwsector.

Ook voor 2016 staan weer een aantal mooie bijeenkomsten bij Waalpartners in de planning en hopen wij u te mogen verwelkomen aan de Zuidweg! Wilt u meer informatie over onze bijeenkomsten? Neem dan contact met ons op!

« terug