Ga direct naar de inhoud.

Vacature: Recruiter

Waalpartners groeit en uitgerekend jij hebt de ervaring en kwalificaties om als recruiter onze organisatie nog verder te ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar een recruiter met enige ervaring en ambitie om verantwoordelijk te zijn voor de werving van nieuw talent voor Waalpartners. Ben jij extern georiënteerd en begrijp jij onze arbeidsmarkt? Dan zoeken wij jou!

OMSCHRIJVING VAN JOUW ROL BIJ WAALPARTNERS:

Van ontwerper in de infrastructuur tot een ervaren geotechnisch adviseur, en van trainee tot afstudeerder: Waalpartners is continu op zoek naar nieuw talent, naar mensen die samen met ons ambities willen verwezenlijken. Als recruiter is het jouw taak deze kandidaten te vinden en aan Waalpartners te binden. Jij bent het gezicht van Waalpartners voor hen. Naar collega’s toe vertegenwoordig je de stem vanuit de arbeidsmarkt. Je ontwikkelt en drukt jouw stempel op ons wervingsbeleid, bewaakt de tone of voice en bent de gesprekspartner richting scholen en detacheringsbureaus. Via moderne kanalen en systemen weet je de beste talenten te vinden, zeker ook binnen onze moeilijk bereikbare doelgroep. Je inspireert de organisatie om onze naam en faam uit te dragen en je maakt van collega’s ambassadeurs van Waalpartners. 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

 • MBO-opleiding en ervaring in een soortgelijke functie;
 • Teamspirit en enthousiasme;
 • Ondernemend en weet van aanpakken;
 • Organisatorisch en communicatief sterk;
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Wij bieden je een ontzettend mooie uitdaging bij Waalpartners. Je krijgt de kans om jouw rol als recruiter zelfstandig en met veel vrijheid in te vullen in overleg met de directie. Je collega’s zijn betrouwbaar en betrokken. Daarnaast voelen wij ons verantwoordelijk voor elkaars persoonlijk welzijn en kijken wij naar elkaar om. Deze kernkwaliteiten vormen de fundering voor het goede werkklimaat van Waalpartners. Natuurlijk is dit werkklimaat alleen mogelijk met:

 • Budget voor ontwikkeling;
 • Flexibiliteit in arbeidstijden en hybride werken;
 • Goede pensioenregeling;
 • Resultaatsafhankelijke winstdeling;
 • Marktconform salaris met perspectief, afgestemd op jouw ontwikkeling;
 • Diverse mobiliteitsopties.

Onze voorkeur gaat uit naar een dienstverband. Inzet op ZZP-basis is zeker bespreekbaar. Naast werken vinden wij het belangrijk dat we ook ontspanning faciliteren. Zo organiseren wij vaak evenementen met elkaar. Hierbij worden ook partners en kinderen regelmatig betrokken.

Wil jij als Recruiter aan de slag bij Waalpartners? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan jps@waalpartners.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel, app of mail naar Jan-Peter Schipper 06-10931887 of 0174-627791.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

« terug