Ga direct naar de inhoud.

Werkveld uitgelicht: Openbare verlichting!

Nieuw bij Waalpartners: advies en ontwerp op het gebied van openbare verlichting. Het is een logische uitbreiding, want dit werkveld raakt nauw aan onze bestaande activiteiten. Voor een helder verlichtingsadvies of -plan zijn we u voortaan met dezelfde praktische insteek van dienst.

De uitbreiding met openbare verlichting stelt ons in staat u nog meer te ontzorgen en maatwerk voor projecten te leveren. Temeer omdat het een werkveld is dat we regelmatig tegenkomen bij integrale projecten. Dit verzorgen we nu in eigen huis. Met specialistische kennis en vanuit een praktische, civieltechnische insteek. Ook hebben we oog voor duurzame en innovatieve ontwikkelingen zoals de opkomst van LED en slimme dimtechnieken. Met berekeningen tonen we direct aan welke investeringen én welke besparingen gemoeid zijn met duurzame alternatieven. Zo kunt u beter afwegen of kosten en baten van duurzame verlichting in evenwicht zijn.

Duurzame terreinverlichting
Die expertise passen we onder meer toe bij TCO-berekeningen (Total Cost of Ownership) en de advisering over de duurzame revitalisatie van de terreinverlichting. Dit doen we voor diverse bedrijfslocaties in Nederland. Daarnaast hebben we voor diverse projecten verlichtingsplannen geschreven en getoetst op haalbaarheid.

Stephan Verburg is namens Waalpartners de specialist voor vraagstukken met betrekking tot openbare verlichting. Hij werkt zowel aan zelfstandige projecten op dit gebied als plannen die onderdeel zijn van een integrale vraag.

 

« terug