Ga direct naar de inhoud.

Waalpartners op InfraTech 2017

InfraTech is met ruim 500 exposanten en 20.000 bezoekers de belangrijkste beurs voor de infrasector in Nederland. En dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de hele infrasector. InfraTech is een uitstekende gelegenheid om nieuwe verbindingen te leggen en nieuwe kansen te creëren.

Waalpartners is als actief participant aanwezig op de stand van de Stichting Rondom GWW. Samen met 19 participanten en 3 samenwerkingspartners van de stichting heten wij u dan ook van harte welkom op het Rondom GWW-plein. Onder het motto ‘SAMEN sterker, slimmer en sneller’ worden u elke dag een aantal presentaties en andere events aangeboden. Elke dag staat hierbij in het teken van een inspirerend thema.

Programma Rondom GWW-plein 

Dinsdag 17 januari
Start van InfraTech met op het Rondom GWW-plein aandacht voor het MKB-convenant. Verschillende presentaties gaan in op het succes van het MKB-convenant met de gemeente Rotterdam op het gebied van waardecreatie en kostenvermindering.

Woensdag 18 januari
Stichting Rondom GWW, gemeente Rotterdam en het regionale onderwijs komen met het programma de StraaD 2.0 tot duurzame oplossingen voor de straat van de toekomst.

Donderdag 19 januari
Stichting Rondom GWW en gemeente Rotterdam informeren u over innovaties op het gebied van ketensamenwerking, informatisering, lean en vraaginnovatie. 

Waalpartners geeft deze donderdag onder meer een presentatie in het theater op het Rondom GWW-plein. Tijdens deze presentatie, welke om 10.45 uur start, informeren wij u over onze ervaringen met het uitvoeren van werken volgens het Halftime-principe. Aan de hand van de gerealiseerde reconstructie van Laan 1940-1945 in Maassluis praten wij u bij over deze vorm van waardecreatie.

Medewerkers van Waalpartners zijn de gehele dag aanwezig om met u het gesprek aan te gaan. Van 16.00 tot 17.00 uur hopen wij u tevens te ontmoeten tijdens ons Happy Hour. Wij vertellen u graag over onze projecten en ervaringen op het gebied van ketensamenwerking, informatisering, lean en vraaginnovatie. U bent van harte welkom!

Vrijdag 20 januari
Studenten Battle in het theater op het Rondom GWW-plein. Studenten bedenken duurzame oplossingen voor woning, straat en wijk.

Tot ziens op de InfraTech!

Wij hopen u volgende week te ontmoeten op het Rondom GWW-plein (Stand 1.540). U bent van harte welkom tijdens één van de presentaties in het theater en/of voor een goede kop koffie van onze barista op het plein.

Heeft u nog geen gratis entreebewijs? Registreer u dan via onderstaande banner.

« terug