Ga direct naar de inhoud.

Waalpartners ondertekent raamovereenkomst Rijnland

Waalpartners verzorgt de komende jaren diverse ingenieurs- en adviesdiensten voor het Hoogheemraadschap van Rijnland. Op 30 maart ondertekende algemeen directeur Eric Bom hiervoor in Leiden de Raamovereenkomst ingenieursdiensten. Waalpartners civil engineering is met de combinatie ProAqtive Partners (naast Waalpartners bestaande uit Den Boer CCI uit Groot-Ammers en De Aquanoom uit Zoetermeer) geselecteerd voor 2 van de 3 percelen binnen de Raamovereenkomst.

De combinatie ProAqtive Partners heeft de percelen "Watersysteemkundige werken" en "Baggerwerken" gegund gekregen op basis van kwaliteit in combinatie met een marktconforme prijs. Eric Bom reageerde na afloop van de ondertekening verheugd: "Wij zijn trots om de komende jaren een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de raamovereenkomst met kwalitatief hoogstaande producten en diensten. Rijnland is na Delfland, Schieland en Rivierenland alweer het vierde hoogheemraadschap waarvoor Waalpartners actief is binnen een raamcontract voor ingenieursdiensten. Dat betekent dat we opnieuw een stap kunnen zetten en verder kunnen bouwen aan een duurzame relatie met deze partijen. Daarnaast kijken we uit naar een nieuwe samenwerking met onze partners Den Boer CCI en De Aquanoom!".

De Raamovereenkomst ingenieursdiensten voor het hoogheemraadschap van Rijnland heeft een doorlooptijd van 2 jaar met een optionele verlenging met nog eens 2 jaar. De verwachte omzet bedraagt circa 2 miljoen euro per jaar. De opdrachten worden verdeeld over maximaal 5 contractpartners.

« terug