Ga direct naar de inhoud.

Waalpartners ondertekent raamovereenkomst gemeente Delft

Waalpartners verzorgt de komende jaren de civieltechnische ingenieursdiensten voor gemeente Delft. Op 20 februari 2020 werden in Delft de handtekeningen gezet onder de raamovereenkomst. Het officiële moment op het stadskantoor van Delft was de feestelijke afsluiting van een succesvolle aanbestedingsprocedure. Deze procedure bestond, naast het afprijzen van een fictief infra-project, in hoofdlijnen uit het schrijven van een uitgebreid Plan van Aanpak en het voeren van een matchgesprek voor de beoordelingscommissie. Zowel het Plan van Aanpak als het matchgesprek van Waalpartners zijn door gemeente Delft als zeer goed beoordeeld.

Contractmanager Erik van der Aart en projectleider Bart van Koppen reageerden na afloop van de bijeenkomst verheugd: “Natuurlijk zijn we trots om geselecteerd te worden voor deze raamovereenkomst. Gemeente Delft is een bekende opdrachtgever voor ons en het is geweldig dat we onze samenwerking de komende jaren verder uit kunnen breiden. We zijn heel blij dat we met een goed verhaal en een pakkend matchgesprek onze meerwaarde in deze samenwerking hebben kunnen aantonen. De komende jaren gaan we ons maximaal inzetten om gemeente Delft te ondersteunen in mooie projecten!”.

De raamovereenkomst ingenieursdiensten voor gemeente Delft heeft een doorlooptijd van 2 jaar met een optionele verlengingen tot en met 2026. De opdrachten worden verdeeld over 5 geselecteerde contractpartners.

« terug