Ga direct naar de inhoud.

Waalpartners ondertekent raamcontract waterschappen

Deze week heeft Waalpartners haar handtekening gezet onder een nieuw raamcontract voor ingenieursdiensten met twee waterschappen: het hoogheemraadschap van Delfland en het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard. Het raamcontract omvat de integrale technische advisering op het gebied van waterbouwkundige werken, dijken, integraal waterbeheer en het buitengewoon onderhoud van watergangen.

De looptijd van het raamcontract met beide waterschappen is in de basis 2 jaar met een mogelijke verlenging met nog eens 2 jaar. De meeste werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd vanuit het Hooghe Landhuys in Naaldwijk. Voor een aantal specifieke werkzaamheden binnen het raamcontract is Waalpartners een samenwerking aangegaan met DEN BOER CCI uit Groot-Ammers.

Met het binnenhalen van de contracten breidt Waalpartners haar activiteiten bij de waterschappen opnieuw uit. In een eerder stadium werd Waalpartners ook al geselecteerd voor het raamcontract advies- en ingenieursdiensten voor het waterschap Rivierenland.

« terug