Ga direct naar de inhoud.

Waalpartners maatschappelijk actief tijdens NLdoet

Op zaterdag 21 maart 2015 is Waalpartners actief geweest in het kader van de landelijke actie 'NLdoet' van het Oranjefonds.  In verzorgingshuis ‘De Hooge Tuinen’ van Pieter van Foreest in Naaldwijk hebben onze medewerkers zich vol overgave ingezet om de buitenruimte een facelift gegeven.

In een dag tijd is er enorm veel werk verzet. Zo is er onder meer een pergola gebouwd, zijn stoelen en banken voorzien van een nieuwe verflaag en is er een tafel van steigerhout gemaakt. Ook is er een voetpad aangelegd tussen de 2 aanwezige terrassen, is er een stuk hekwerk geplaatst en zijn plantenbakken van steigerhout gefabriceerd. Om het af te maken is ook nog mooie beplanting aangebracht. Vol enthousiasme hebben medewerkers hard gewerkt om er een fantastische leefomgeving voor de bewoners van te maken.

Uiteraard bedanken we onze partners die belangeloos hebben meegewerkt aan deze dag. Dit zijn:

Lesta Hekwerken uit Nieuwe Wetering voor het leveren van het hekwerk en de vakkundige begeleiding bij het plaatsen ervan.

RM Dekkers – voegbedrijf uit Den Haag voor het ter beschikking stellen van het steigerhout voor de plantenbakken.

Daniël Snijders Hoveniers & Stratenmakers uit Monster voor het ter beschikking stellen van het bestratingsmaterieel.

Daarnaast een woord van dank aan de medewerkers van Pieter van Foreest: Caroline Aalbrecht-Mozes, Petra Koers en Conny Rodenrijs voor de hartelijke ontvangst en de goede verzorging tijdens de dag. En tot slot natuurlijk ook de diverse medewerkers van Waalpartners die zich voor en tijdens de dag belangeloos hebben ingezet om tot het mooie eindresultaat te komen!

Volgend jaar, op zaterdag 12 maart 2016, zal Waalpartners natuurlijk weer van de partij zijn tijdens NL Doet 2016!

« terug