Ga direct naar de inhoud.

Waalpartners klaar voor de toekomst met nieuw managementteam

Sinds 1 januari 2019 heeft algemeen directeur Eric Bom van Waalpartners, ondersteuning van een nieuw managementteam. Het bedrijf is in de afgelopen 45 jaar uitgegroeid tot één van de middelgrote civieltechnische ingenieursbureaus in Nederland. De positie in de Top 50 Ingenieursbureaus heeft het bureau bereikt door een persoonlijke en oplossingsgerichte benadering van projecten en een veelheid aan specialisaties in eigen huis. Dat is iets om trots op te zijn. Samen met het team van 60 Waalpartners in Naaldwijk gaat het MT de uitdaging aan om veilige infra-verbindingen en inspirerende plaatsen voor wonen, werken en recreëren te realiseren. 

Vertrouwen in het team
De huidige directieleden Erik van Klaveren en Piet van Willigen geven het stokje over aan de volgende generatie: “We hebben hier een fantastisch team van medewerkers, met ieder hun eigen kwaliteiten en specialisaties. Veel van hen werken al langere tijd bij Waalpartners en hebben goede ideeën voor de ontwikkeling van het bedrijf. Binnen het nieuwe managementteam krijgt ieder MT-lid zijn eigen verantwoordelijkheid. Zij vullen elkaar goed aan. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat zij de koers die Waalpartners vaart met succes vasthouden en uitbouwen”. Zelf zetten Erik en Piet een stapje opzij. Zij gaan zich richten op de projecten.

Even voorstellen
“Het jonge managementteam houdt vast aan de waarden die Waalpartners nastreeft; een betrouwbare partner voor de opdrachtgever, die persoonlijk en slagvaardig projecten succesvol uitvoert”, aldus Eric Bom. “Graag stel ik mijn nieuwe bemanningsleden aan u voor:”

Paul van Zundert houdt zich als operationeel directeur bezig met het reilen en zeilen binnen Waalpartners. De focus ligt daarbij op het stimuleren van ontwikkeling van de interne organisatie. Voor een kennisorganisatie als Waalpartners is het van belang dat deze mee groeit met de veranderende markt en organisatie vraag.

Justin van Genderen is de commercieel manager. Om in te kunnen spelen op klantvragen is het zijn rol om oog te houden voor de veranderende markt en de behoeften die hierdoor ontstaan. 

Jeroen Tameling heeft met de onderwerpen duurzaamheid én marketing & communicatie, meerdere taken in zijn portefeuille. Waalpartners past duurzaamheid praktisch toe. Jeroen gaat de aanpak Duurzaam GWW integraal onderdeel uit laten maken van de werkwijze van Waalpartners.

Mike van Uffelen is verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling en verbetering van het proces, de techniek en de kwaliteit binnen Waalpartners. Om opdrachtgevers goed te kunnen bedienen gaat Mike als manager ‘techniek & proces’ actief op zoek naar mogelijkheden om de producten en processen hiervoor te optimaliseren.

Welke koers vaart Waalpartners?
Eric Bom: “We blijven dezelfde koers varen en houden vast aan de persoonlijke en oplossingsgerichte benadering van projecten. Dat zijn opdrachtgevers van ons gewend en daar hechten we veel waarde aan. Deze vorm van samenwerken leidt tot innovatieve en duurzame oplossingen. En dat zijn precies de onderwerpen waar wij als civieltechnisch ingenieursbureau aan willen werken. Waalpartners heeft momenteel al een veelzijdig team van creatieve talenten in huis. En er is zeker ook ruimte voor versterking om deze ontwikkeling kracht bij te zetten.”

Het nieuwe managementteam heeft er zin in om samen aan de slag te gaan én de huidige positie van Waalpartners te verstevigen.

« terug