Ga direct naar de inhoud.

Waalpartners en tendermanagement

Ontwikkelende partijen en aannemingsbedrijven doen in toenemende mate een beroep op de expertise van Waalpartners. Steeds vaker is dit ook in de tenderfase van een project. Samen met u bereiken wij het optimale resultaat voor de opdrachtgever. Een markt die wij graag bedienen.

Tendermanagement wordt, mede als gevolg van veranderende wet- en regelgeving, een steeds belangrijker onderdeel in de civiele techniek. Regelmatig wordt Waalpartners gevraagd om tenders te begeleiden. Dit kan zijn voor grootschalige en complexe projecten, maar ook voor EMVI-aanbestedingen waarvoor alleen een plan van aanpak wordt gevraagd. Het begeleiden van tenders doen wij dan ook met veel enthousiasme voor onder andere ontwikkelende partijen en aannemingsbedrijven. Goed tendermanagement en een open samenwerking met u als inschrijver vergroot het succes aanzienlijk.

Onze kernbegrippen zijn creativiteit, strategisch inzicht, juiste technische kennis, de perfecte coördinatie en gevoel voor omgeving. Voeg hier een optimale communicatie en klantbenadering aan toe en u hebt het recept voor succes.     

Vaak gebruikt men het gezegde “dat onder druk alles vloeibaar wordt”, maar onze ervaring leert dat dit voor creatief denkwerk niet opgaat. Wij merken regelmatig dat in een tender te laat aan het denkwerk wordt begonnen. Door Waalpartners in een vroeg stadium in te schakelen creëert u de benodigde ruimte om de mogelijkheden van het tenderteam optimaal te benutten. Door een adequate afstemming in tijd én mensen, neemt de kans op succes toe. 

Het spreekt voor zich dat Waalpartners ook na de gewonnen tender graag met u de verdere engineering oppakt.

Wilt u net zo graag met ons tenderen als wij met u? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

« terug