Ga direct naar de inhoud.

Waalpartners als partner bij het beheer en onderhoud van uw terrein

Waalpartners verzorgt al vele jaren het beheer en onderhoud van diverse bedrijventerreinen in de regio. Een goed voorbeeld hiervan is het Transportcentrum Westland langs de A20. Voor de aan- en afvoer van producten uit Westland is een uitstekend functionerend transportcentrum hier van groot belang.

Waalpartners verzorgt voor de Exploitatievereniging Transportcentrum Westland al vele jaren de begeleiding van het beheer en onderhoud van het terrein. Het transportcentrum vestigt ruim 30 bedrijven en ligt direct aan rijksweg A20 met uitstekende verbindingen naar de mainports Schiphol en Rotterdam, de ferry vanuit Hoek van Holland naar Engeland en natuurlijk het Europese achterland.

De bedrijven zijn stuk voor stuk aangesloten bij de exploitatievereniging en staan voor een hoogwaardige uitstraling van hun transportcentrum. De infrastructuur is eveneens in eigendom bij de eigenaren wat dit mooie bedrijventerrein bij Maasdijk bijzonder maakt.

Waalpartners is als ingenieursbureau belast met het in stand houden van de hoogwaardige kwaliteit van de buitenruimte. Hiervoor zijn de nodige beheerplannen opgesteld om ervoor te zorgen dat het terrein in uitstekende conditie blijft. Het onderhoud op het bedrijventerrein is tot in de puntjes verzorgd, van riolering en wegen tot het regelmatig bijhouden van bermen en watergangen. Waalpartners zorgt ervoor dat deze werkzaamheden volgens het vastgestelde onderhoudsschema worden verricht en actualiseert de plannen waar nodig. Waalpartners geeft bovendien jaarlijks tijdens de Algemene Ledenvergadering een toelichting op de jaarplannen en de voorgenomen activiteiten. Tevens staan wij in geval van calamiteiten direct klaar om te assisteren en te helpen bij een snelle en verantwoorde oplossing.

Het bedrijventerrein is recentelijk voorzien van cameraregistratie waarbij veel aandacht is geschonken aan het totale beveiligingssysteem. Voor meer informatie over Transportcentrum Westland, zie www.tcwestland.nl.

Wilt u ook een optimale begeleiding van het beheer en onderhoud bij uw bedrijventerrein? Neem dan contact op met Piet van Willigen voor een oriënterend gesprek.

« terug