Ga direct naar de inhoud.

Veelzijdige ontwikkeling Vroondaal

Al vele jaren werkt Waalpartners mee aan de ontwikkeling van een schitterende woonwijk aan de buitenrand van Den Haag: Vroondaal. Met ruim 300 villa’s en maximaal 1800 woningen in een parkachtige woon- en leefomgeving met recht een schitterend project waar wij op veel vlakken onze kennis en kunde mogen inzetten.

Aan de rand van recreatiegebied Madestein, aan de zuidkant van Den Haag, wordt het voormalige tuinbouwgebied getransformeerd naar het schitterende Vroondaal. Een ambitieuze ontwikkeling waar wij als Waalpartners al vele jaren aan mee mogen werken. Mede door de marktontwikkelingen is de planvorming aangepast en wordt de bouw van  ruim 300 villa’s en maximaal 1.800 projectmatige woningen voorzien.

Het nieuwe stedenbouwkundig plan heeft, met een knipoog naar de oude Haagse architectuur, het signatuur “Chique Haags” meegekregen. In de sfeer van de gedetailleerde 19e-eeuwse bouwstijl zijn nieuwe woningen ontwikkeld die, samen met een doordachte infrastructuur, het wonen en leven in een parkachtige omgeving garandeert.  Met veel belangstelling tot gevolg. Dit is onder andere te merken aan de succesvolle verkoop van deelproject Vroondaal Aan het Park in 2015. Ook voor 2016 staan er weer diverse deelprojecten in de planning.

Binnen het compacte projectbureau wordt met een integrale blik slagvaardig gewerkt aan de voortvarende realisatie van dit unieke project. De expertise en jarenlange ervaring van Waalpartners wordt hierbij ten volle benut. Onze medewerkers denken in een vroeg stadium mee en werken samen met onze opdrachtgever Vroondaal Ontwikkeling aan een optimale invulling van het gebied. Daarnaast verzorgen wij de volledige civieltechnische uitwerking van het bouw- en woonrijp maken van de diverse deelprojecten. Ook de uitvoeringsbegeleiding van de werkzaamheden is bij Waalpartners in goede handen.

Naast de civieltechnische opgave wordt er ook gebruik gemaakt van onze diensten op het gebied van kadastrale splitsingen, de contractvorming voor de uitgifte, het beheer van matenplannen en de begeleiding van beheerswerkzaamheden in het gebied.

Vroondaal is een mooi voorbeeld van een integrale gebiedsontwikkeling waar alle woonwensen bij elkaar komen. Waalpartners is dan ook trots hier al jaren een belangrijke bijdrage in te leveren.

Wilt u ook gebruik maken van onze expertise op het gebied van gebiedsontwikkeling en kadastrale splitsingen? Kijk op onze website voor de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op.

« terug