Ga direct naar de inhoud.

Project in uitvoering: groot onderhoud N207

Waalpartners heeft de afgelopen jaren diverse mooie projecten uitgevoerd binnen het raamcontract Ingenieursdiensten van de provincie Zuid-Holland. Het groot onderhoud aan de N207 is er één van. Waalpartners doet dit onder de vlag van de combinatie 3P (Partners in Programma’s en Projecten). Onze partners in de combinatie 3P zijn de ingenieursbureaus RPS en Nebest.

Project in deelfasen
Het groot onderhoud van de N207 omvat de herinrichting van de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Leimuiden, inclusief de aanleg van busstroken. Binnen de projectscope vallen ook twee grote verkeersbruggen (Drechtbrug en Leidschevaartbrug), diverse veetunnels en duikerverbindingen. In deelfasen wordt het project voorbereid en in uitvoering gebracht. In 2015 wordt gestart met de aanleg van voorbelastingen voor de verbreding van de weg. De uitvoering zal naar verwachting omstreeks 2018 worden afgerond.

Voor het project is Waalpartners het eerste aanspreekpunt voor de provincie Zuid-Holland. Daarbij wordt vrijwel het volledige voorbereidingsproces van A tot Z in eigen huis doorlopen. Voor de constructieve onderdelen wordt gebruik gemaakt van de expertise van Nebest. Waalpartners verzorgt ook de uitvoeringsbegeleiding in de komende jaren.

« terug