Ga direct naar de inhoud.

Ontwikkeling woningbouwlocatie Zelling te Zuidplas

Zelling, een gebied in gemeente Zuidplas gelegen aan de Hollandsche IJssel wat van bedrijventerrein getransformeerd wordt naar een prachtig woninggebied. Waalpartners civil engineering verzorgt voor haar opdrachtgevers gemeente Zuidplas en ontwikkelende partij Synchroon de voorbereiding en uitvoeringsbegeleiding van dit mooie project.

Alle bedrijfsgebouwen zijn reeds gesloopt, waarna in het 3e kwartaal van dit jaar aannemer Martens en Van Oord zal starten met de sanering van het terrein, aanbrengen van een leeflaag constructie en rondom het project bouwen van een circa 500 meter lange stalen damwand. Voor de damwand zal een ecologische oever worden aangelegd.

Zodra de sanering eind 2020 zal zijn afgerond biedt dit ruimte om het terrein bouwrijp te maken en kan in het 1e kwartaal van 2021 door Era Contour gestart worden met de bouw van de woningen. Het project gaat ruimte bieden voor 58 woningen, waarvan 17 luxe appartementen. De inrichting van het project is ontworpen door Houtman + Sander landschapsarchitectuur.

Waalpartners is er trots op om voor dit project haar expertise te mogen inbrengen!

« terug