Ga direct naar de inhoud.

Online workshop: Ruimtelijke Ontwikkeling

Donderdag 21 januari 2021 was een bijzondere online editie van de jaarlijkse workshop Ruimtelijke Ontwikkeling. Centraal stond de ontwikkeling van het Floragebied in Naaldwijk. Als onderdeel van het uitgebreide participatietraject zijn leden van VNO-NCW Westland-Delfland en gemeente Westland in 8 groepen online in discussie gegaan over diverse thema’s. En dat werkte verrassend goed!

Het persoonlijke contact werd natuurlijk gemist, maar juist nu lag er meer focus op de inhoud. Welke woonmilieus? Ruimtelijke invulling? Hoogwaardig openbaar vervoer? Campusontwikkeling? Genoeg input voor Bert Melles om mee te nemen in het participatietraject. De ambitie om dit gebied in een zorgvuldig proces een ambitieuze invulling te geven, spatte er dan ook vanaf! Houd sowieso de media in de gaten. Want iedereen kan vanaf begin februari mee doen via een speciale participatiewebsite.

Samen met VNO-NCW Westland-Delfland en de gemeente Westland heeft Waalpartners deze online-sessie georganiseerd én gehost vanuit het Hooghe Landhuys met medewerking van MEB.

« terug