Ga direct naar de inhoud.

Kort Waalpartners-nieuws

Het jaar 2017 is nog maar drie maanden onderweg en nu al kijken wij terug op een mooi eerste kwartaal met prachtige projecten en prestaties, zoals Het Hefkwartier, Oostelijke Randweg De Lier en onze inzet voor CO₂-reductie en duurzaamheid. Naast onze prachtige projecten en prestaties, kijken we ook terug op een aantal mooie evenementen. Zo vierden wij onlangs het 25-jarig jubileum van onze algemeen directeur Eric Bom en stond Waalpartners dit jaar voor het eerst op InfraTech 2017! Ook de komende periode hebben we een aantal bijzondere gebeurtenissen in petto, waaronder een kennismiddag op 6 april en het naderende pensioen van onze oud-directeur Bert Tameling.

Eric Bom 25 jaar aan boord bij Waalpartners

Op vrijdag 6 januari was onze algemeen directeur Eric Bom precies 25 jaar in dienst bij Waalpartners. Dit is, samen met zijn vrouw Judith, de kinderen, familie, relaties en collega’s, gevierd in strandpaviljoen Zomertijd in ’s-Gravenzande. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst aan de Westlandse kust werd Eric toegesproken door collega’s Bert Tameling en Jeroen Bemelmans en wethouder Bram Meijer van gemeente Westland.

Eric werd door zijn collega’s bedankt voor zijn inzet gedurende de afgelopen 25 jaar. Als boodschap kreeg hij mee om met veel inspiratie ‘het schip’ Waalpartners op koers te houden en verder uit te bouwen tot één van de toonaangevende ingenieursbureaus in Nederland. 

Waalpartners op InfraTech 2017

Waalpartners was medio januari 2017 tijdens InfraTech 2017 als actief participant aanwezig op de stand van de stichting Rondom GWW. Samen met 19 participanten en 3 samenwerkingspartners van de stichting werden onder het thema ‘SAMEN sterker, slimmer en sneller’ elke dag een aantal presentaties en andere events aangeboden.

Op donderdag 19 januari gaf collega Erik van der Aart een inspirerende presentatie over onze ervaringen met het werken volgens het Halftime-principe. Aan de hand van het unieke project ‘Reconstructie Laan 1940-1945’ in Maassluis werden de aanwezigen meegenomen in deze bijzondere vorm van waardecreatie.

Wij kijken terug op een bijzonder geslaagde beurs, waar we diverse relaties onder het genot van een goede kop koffie hebben ontmoet en gesproken.

Nieuwe Waalpartners-collega’s gezocht!

Waalpartners groeit! Met diverse leuke én uitdagende projecten in het vooruitzicht zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar je wordt uitgedaagd om jezelf én onze organisatie verder te ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact!

Klik hier voor de actuele vacatures bij Waalpartners.

Kennissessie Stedelijke Herverkaveling op 6 april 2017

Als MKB-ingenieursbureau organiseert Waalpartners regelmatig kennisbijeenkomsten voor haar relatienetwerk omtrent actuele onderwerpen. Dit voorjaar besteden wij aandacht aan een actueel onderwerp in ons vakgebied gebiedsontwikkeling, namelijk ‘stedelijke herverkaveling’.

Ontwikkelopgaven vinden steeds vaker binnenstedelijk plaats en worden daarmee complexer door tal van ruimtelijke aspecten. Binnen de ontwikkeling van de Omgevingswet werkt de Rijksoverheid aan nieuwe regelgeving voor, en ter ondersteuning van deze uitdagingen. In samenwerking met het Kadaster organiseren wij op donderdag 6 april 2017 een kennismiddag met als thema: Stedelijke herverkaveling ‘Ontwikkeling starten met slim ruilen’.

Wij kijken uit naar een waardevolle middag met private ontwikkelaars, corporaties, gemeentelijke afdelingen, management- en planeconomische bureaus én de sprekers!

Bert Tameling neemt afscheid van Waalpartners

Met het bereiken van de leeftijd van 65 jaar heeft Bert Tameling besloten ons bedrijf begin april te verlaten. Bert stond in de jaren 70 aan de wieg van Waalpartners en bijna 40 jaar heeft hij zich vol ingezet voor Waalpartners. Mede onder zijn leiding is ons bedrijf ontwikkeld naar een gerenommeerd civieltechnisch ingenieursbureau actief in West-Nederland.

Daarnaast is de betrokkenheid van Bert met de Westlandse regio niet onopgemerkt gebleven. Tijdens het 40-jarig jubileum van Waalpartners in 2014 werd Bert hiertoe door burgemeester Sjaak van der Tak onderscheiden als lid in de orde van Oranje-Nassau. Die kreeg hij vanwege zijn jarenlange inzet voor het regionale ondernemersklimaat, onder meer als bestuurslid voor VNO-NCW. Anno 2017 laat Bert een volwassen bedrijf achter zich en gaat hij genieten van andere mooie belevenissen!

« terug