Ga direct naar de inhoud.

Eric Bom 25 jaar aan boord bij Waalpartners

Op vrijdag 6 januari was Eric precies 25 jaar in dienst bij Waalpartners. Dit is gevierd, samen met zijn vrouw Judith, de kinderen, familie, relaties en collega’s in Strandpaviljoen Zomertijd in ’s-Gravenzande. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst aan de Westlandse kust werd Eric toegesproken door collega’s Bert Tameling, Jeroen Bemelmans en wethouder Bram Meijer van de gemeente Westland.

Op 6 januari 1992 monsterde Eric na een open sollicitatie aan bij Waalpartners. In 25 jaar heeft hij een grote hoeveelheid aan werken voorbereid en begeleid, van groot tot klein en van makkelijke tot complexe contracten. Eric begon als werkvoorbereider, is doorgegroeid naar teamleider en sinds 23 september 2014 algemeen directeur van Waalpartners. Ondanks verschillende weersomstandigheden heeft een stabiele koers hem gebracht naar de plek waar hij nu staat: kapitein van Waalpartners. Eindverantwoordelijk voor een mooi schip met een betrouwbare bemanning.

Eric werd door zijn collega’s bedankt voor zijn inzet gedurende de afgelopen 25 jaar. Als boodschap kreeg hij mee om met veel inspiratie het schip ‘Waalpartners Building The Future’ op koers te houden en verder uit te bouwen tot één van de toonaangevende ingenieursbureaus in Nederland.

Eric bedankt hierbij alle ‘Waalpartners’, voor de aandacht, de positieve energie, persoonlijke boodschappen, cadeaus én het enthousiasme!

« terug