Ga direct naar de inhoud.

Bert Tameling met pensioen

Op donderdag 30 maart namen de collega’s van Waalpartners tijdens zijn pensioenborrel ‘in stijl’ afscheid van de 1e pensionado van Waalpartners, Bert Tameling. Met mooie cadeaus, leuke anekdotes én een speciaal lied voor Bert stond Waalpartners stil bij deze mijlpaal. Mede dankzij het prachtige weer is tot laat nagepraat en smaakte de BBQ erg goed.

Relaties en familie stonden op vrijdag 31 maart te trappelen om Bert in het zonnetje te zetten. Bert kwam samen met zijn vrouw Cristien en (klein)kinderen aan bij het Hooghe Landhuys in een witte limousine. Samen met Cristien, de (klein)kinderen, familie en relaties hebben we geluisterd naar de mooie woorden van zijn ‘broer’ André van den Berg en van collega’s Eric Bom en Piet van Willigen. Natuurlijk was het laatste woord aan Bert. Hierbij bedankte hij iedereen voor de mooie momenten en waardevolle samenwerkingen.

 

Bert stond aan de wieg van Waalpartners civil engineering. Met het bereiken van de leeftijd van 65 jaar heeft hij besloten ons bedrijf te verlaten. Bijna 40 jaar heeft Bert zich vol ingezet voor Waalpartners en mede onder zijn leiding is het bedrijf ontwikkeld naar een gerenommeerd civieltechnisch ingenieursbureau actief in West Nederland. Daarnaast is de betrokkenheid van Bert bij het Westland niet onopgemerkt gebleven. Tijdens het 40-jarig jubileum van Waalpartners in 2014 werd Bert hiertoe door burgemeester Sjaak van der Tak onderscheiden als lid in de orde van Oranje-Nassau. Die kreeg hij vanwege zijn jarenlange inzet voor het regionale ondernemersklimaat, onder meer als bestuurslid voor VNO-NCW. Bert laat een volwassen bedrijf achter zich, en gaat genieten van andere mooie belevenissen.

 

Bert bedankt alle aanwezigen voor de persoonlijke woorden, cadeaus en berichten!

« terug